AS Solar Benelux - AS Solar Benelux - Photovoltaic energy solutions for professionals
Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
AS Solar Benelux
Vacatures
Productnieuws
Producten
AS Control
ASB Loyalty Program
Algemene Informatie
Index
Win een Solar Zaklamp
:: Installateur nodig? ::
Prijs & Login aanvraag

 

www.as-portal.com
Zonstraal Top50
AS Solar Benelux
AS Solar Benelux - Photovoltaic energy solutions for professionals PDF Afdrukken E-mail

Onze visie 

thumb_logo op gebouw

De zon is onze primaire en onuitputtelijke energiebron. Spoedig zal de globale behoefte aan energie volledig door hernieuwbare energiebronnen kunnen worden ingevuld. AS Solar wil in die evolutie een essentiële rol spelen. Photovoltaïsche (PV) oplossingen zijn dan ook onze kernactiviteit. Elke dag realiseert en promoot ons enthousiast team zonneconcepten. Het is ons doel het idee van zonne-energie waar te maken. AS Solar wil actief bijdragen tot een economisch verantwoorde en ecologisch veilige energielevering.

 

Even voorstellen

De AS Solar-groep is een belangrijke speler op vlak van distributie en project ontwikkeling van zonne-energie. Het AS Solar-netwerk is actief op de belangrijkste markten van de photovoltaïsche industrie met filialen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Roemenië, Canada & Afrika. Als aankoopgroepering met een sterke internationale uitstraling kunnen wij genieten van betere aankoopvoorwaarden en een uitgebreide uitwisseling van kennis. Verder combineren wij kwaliteit en technische knowhow, samen met een uitmuntende klantenservice om een onevenaarbaar klantenvoordeel te brengen.

AS Solar Benelux, groothandel in photovoltaïsche systemen en onderdelen, werd opgericht in 2005. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Meulebeke (West-Vlaanderen, België). Onze verkoopsafdeling voorziet technische firma’s en installateurs van een compleet gamma aan photovoltaïsche producten.

Ons gekwalificeerd team combineert technologische deskundigheid en ervaring. Dat team bestaat uit de beste mensen in hun vak: ingenieurs, ervaren planners en magazijniers. Zij zijn de professionals die u een weldoordacht zonnesysteem van de hoogste kwaliteit garanderen.

Bovendien investeren wij continu in een ruime voorraad in eigen magazijn om zo onze flexibele werking en korte leveringstermijnen te blijven garanderen.

In een snel evoluerende en veeleisende markt als de onze, vrezen wij de vergelijking met andere bedrijven niet. Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

thumb_p1010882  

Brochure AS Solar Benelux
pdf_be

 

 
AS Solar International

AS Solar Europe

www.as-solar.com www.as-benelux.com www.as-iberica.com www.as-france.com www.as-solar-er.com www.as-italia.com www.as-solar-inc.com

AS Solar Benelux BVBA

Vakgroothandel

Nijverheidsstraat 10
B-8760 Meulebeke

Telefoon
+32 51 40 52 22
Telefax
+32 51 40 58 22
E-mail
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

BTW-nummer
BE 0877.177.730

-----------------------

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:

Maandag - Donderdag
8u - 12u / 13u - 17u

Vrijdag
8u - 12u / 13u - 16u30